Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, istişarede bulunup fikir alış verişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:08
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya geldi

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde Şahinbeyli vatandaşlarla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, onların taleplerini dinleyerek, başkan yardımcıları ve kurum müdürlüleri ile birlikte çözüm noktasında adımlar atıldı.

TÜM ÇALIŞMALARIMIZI SİZLERİN DUASI İLE YAPIYORUZ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla karşılıklı diyalog çerçevesinde tüm sorunları birlikte çözüme kavuşturduklarını belirterek, "Şahinbey İlçesi'nin daha önceki halini hatırlarsanız. Şahinbey kocaman bir köy gibiydi. Şimdi ise bütün mahallelerimiz sosyal tesisleri ve parklarıyla konforlu birer yaşam alanına dönüştü. Bugüne kadar Şahinbey İlçemize 606 tane park yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bunların yanında halen yapımı devam edenler var. Aynı zamanda Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Pakı Şahinbey'imizde tüm vatandaşlarımıza hizmet vermekte. Şu anda sosyal tesis sayımız 120'yi aştı ve 50 tanede inşaatı devam eden tesisimiz var. Yıl sonuna kadar bu tesislerimizi de tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca cami inşaatlarımız devam ediyor. Şu ana kadar Şahinbey Belediyesi olarak 35 tane cami yaptık. Restorasyon çalışmalarında da rekor kırdık. Özellikle Şehreküstü Bölgesi'nde 11.2 km'lik sokak sağlıklaştırması gerçekleştirdik. O bölgede Şahinbey Milli Mücadele Müzesi'ni mutlaka görmenizi isterim. Sosyal belediyecilik anlamında öğrencilerimize yönelik Fen Lise'si, Üniversite hazırlık, Yabancı Dil Ve Müzik Kursları gibi birçok kurslar düzenleyerek 400.000'in üzerinde kişiye kurs verdik. Belediye olarak 4 okul yaprak Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hizmetine sunduk. Öğrencilerimize bisiklet, spor ayakkabı hediye ediyoruz. Şimdide Takdir Belgesi alan bütün öğrencilerimize kol saati hediye edeceğiz. Tüm bunları sizlerin duası ve desteği ile yapıyoruz" dedi.

VATANDAŞLARIMIZ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Başkan Tahmazoğlu, vatandaşların genelde yapılan çalışmalardan memnun olduğunu belirterek, "Sürekli Vatandaşlarımızla iç içeyiz. Onların taleplerini sahada da alıyoruz. Bugün de belediyemizde bir araya gelerek, bir Halk Günü gerçekleştirdik. Genelde vatandaşlarımız memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Tabi bunun yanında ufak tefek talepleri de oldu. Bunların bir kısmı bizimle ilgili, bir kısmı başka kurumlarla alakalı. Bu konuda gerekli yönlendirmeleri yaptık. Genel olarak bir problem yok vatandaşlarımız yapılan çalışmaları takdir ettiklerini ifade ettiler" dedi.

Halk Günü'nde Başkan Tahmazoğlu ile yüz yüze görüşen, istek ve taleplerini ileten vatandaşlar, kendilerine böyle bir imkan sağladığı için Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.