Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU KDS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL VERDİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu KDS (Kazanım Değerlendirme Sınavı)’na giren öğrencileri sınav öncesi ziyaret ederek moral verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 19:09
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU KDS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL VERDİ

Şahinbey Belediyesi’nin destekleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği KDS (Kazanım Değerlendirme Sınavı)’na giren 8. Sınıf öğrencilerini Akyol Ortaokulunda, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ile birlikte ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilere sınav öncesi başarılar diledi.

EĞİTİMİN KALİTESİ DAHA DA ARTACAK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu eğitim kalitesinin artması için önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, “İl Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte sınav öncesinde sizleri ziyarete geldik. KDS (Kazanım Değerlendirme Sınavı) bir deneme sınavıdır. Bu tür sınavların sayısını arttıracağız. Gaziantep Valiliğimiz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Belediyemiz iş birliği içerisinde sizlerin başarı kalitesini arttırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Eğitim konusunda önemli çalışmalarımız var. Amacımız Şahinbey de eğitim kalitesini daha da yukarılara taşımak. Okullardaki fiziki eksiklikler ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Şahinbey Belediyesi olarak destek oluyoruz. Bu anlamda 60 tane okulumuza yapılacak olan Z kütüphane projesine destek olacağız. Okullarımıza kaynak kitabı dağıtacağız. Uygun olan okullarımıza tasarım atölyeleri kuracağız. Bizlerin sizlerden tek istediği derslerinize daha çok çalışmanız ve bol bol kitap okumanız. Eğitimin daha kaliteli olabilmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞHİNBEYDEKİ BAŞARI ORANINI ARTTIRACAĞIZ

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, bu tür sınavlarla öğrencilerin tecrübe kazanacağını belirterek “Şahinbeyimizin tüm okullarında 8. Sınıf öğrencilerimiz KDS sınavına giriyor. Sınavı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Bunun gibi birkaç sınav daha yapacağız. Bu sınav sizlere bir antrenman ve prova oluyor. Sizlerde derslerinize çalışarak sınavlara en iyi şekilde hazırlanıyorsunuz. En son LGS (Liselere Giriş Sınavı)’nda alacağınız başarılı sonuçlarla Şahinbey’de ki başarı oranını arttıracağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.