Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI'NIN ELİNDEN ALDI

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 07:53
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI'NIN ELİNDEN ALDI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başarı zincirine bir halka daha ekledi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu , "6. Yerel Yönetimler Proje Yarışması"nda belediyelerin kent ekonomisine katkıları branşında 'Yükselen Değer Şahinbey' projesiyle ödüle layık görüldü. Başkan Mehmet Tahmazoğlu ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının organize ettiği "6. Yerel Yönetimler Proje Yarışması" bu yıl "Belediye Hizmetlerinde Dezavantajlı Gruplar" ve "Belediyelerin Kent Ekonomilerine Katkıları" başlıklı yarışma temaları ile yapıldı. Türkiye genelinde yüzün üzerinde, belediyenin katıldığı yarışamaya her iki dalda da katılan Şahinbey Belediye'si "Belediyelerin Kent Ekonomilerine Katkıları" başlıklı yarışma temasına 'Yükselen Değer Şahinbey' projesiyle katılarak ödüle layık görüldü.

Türkiye genelindeki Büyükşehir, İl, İlçe, Belde Belediyelerinin katıldığı yarışmada, yapılan değerlendirmeler sonrasında AK Partili Merkez İlçe Belediyeler arasında Şahinbey Belediyesi "Belediyelerin Kent Ekonomilerine Katkıları" başlıklı yarışmaya 'Yükselen Değer Şahinbey' projesiyle katılarak ödüle layık görüldü. Yaptığı proje ile büyük bir başarıya imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elinden aldı.

Şahinbey Belediyesi, yapmış olduğu hizmetlerle yeni istihdam alanı oluştururken, turizm, sanayi ve ekonomiye önemli katkılar sağladı. Şahinbey Oto Sanayi Sitesi, Şahinbey Galericiler Sitesi ve Türkiye'nin en büyük Parkı olan Yeşilvadi Parkı'nda sunduğu istihdam alanlarının yanı sıra Şehitler Caddesi'nin turizme kazandırılmasıyla ekonomiye katkıda bulunmuştur.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.