Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu öğrencileriyle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 23:44
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu öğrencileriyle bir araya geldi

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda düzenlenen konferansa katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilere başarı elde etmek için çeşitli tavsiyelerde bulunduğu konuşmasında şunları söyledi: “Hayatta başarılı olmak istiyorsanız mutlaka azimle ve kararlılıkla çok çalışmak zorundasınız. Okul sürecinde kendinizi iyi geliştirmelisiniz. Kendi alanınızda mutlaka staj ve benzeri mesleki uygulamalarla tecrübe edinmelisiniz” dedi. Konuşmasında belediyecilik hizmetleri ve Şahinbey Belediyesinin yaptığı hizmetlerden örnekler sunan Belediye Başkanı Tahmazoğlu konferans sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Konferansın sonunda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür eden Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan, tecrübeler insanların yürüdüğü karanlık yolları aydınlatarak onların geleceğe daha sağlam yürümelerini sağladığını söyledi. Yrd. Doç. Dr. Karakan, “Biz de bu tür etkinliklerle okulumuza değerli büyüklerimizi çağırarak gençlerimize tecrübelerini aktarmalarını amaçlıyoruz. Öğrencilerimizle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşan belediye başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu halk oyunları ekibi tarafından gerçekleştirilen yöresel oyunlar büyük beğeni toplarken, ayrıca konferansa katılan tüm öğrencilere Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Safahat isimli kitabı ve Kadınlar günü münasebetiyle kadın öğretim elemanı ve öğrencilere çiçek takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.