Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, öğrencilerle kariyer günlerinde buluştu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi öğrencileri ile Kariyer Günleri'nde buluşarak öğrencilere yapılan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:07
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, öğrencilerle kariyer günlerinde buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği Kariyer Günleri toplantısına katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerle masa tenisi oynayıp, projelerini anlattı.

ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler için neler yapılabileceği konusunda Üniversitelerle sürekli istişare halinde olduklarını belirterek "Şahinbey Belediyesi olarak toplumun her kesimi ile diyaloglarımızı sürdürüyoruz. Şehrimiz ve ilçemiz için daha fazla neler yapabilirizin arayışları içerisindeyiz. Bu çerçevede birçok kesimle ve üniversitelerle farklı projeler yapıyoruz. Belediye olarak öğrencilerimiz için ne yapabiliriz, öğrencilerimizin bizlerden beklentileri nelerdir? Diyerek üniversitelerimizle ve öğrencilerimizle fikir alış verişinde bulunuyoruz" dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, konuşmasının ardından yapılan çalışmaları ve projelerini anlattıktan sonra öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları cevapladı.

BAŞKANI TEBRİK EDİYORUM

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, öğrencilerin yerel yöneticilerden öğrenecek çok şeyleri olduğunu belirterek, "Hasan Kalyoncu Üniversitesi her zaman yenilikçi ve girişimci bir üniversitedir. Özellikle yerel yöneticilerle yapılan toplantıların çok faydalı olacağına inanıyorum. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na özellikle teşekkür ediyorum. Öğrencilerle ilgili çok önemli projeler yapıyor ve hazırlıyor" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.