Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU : "SPOR YAPALIM SAĞLIKLI KALALIM"

Şahinbey Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, Bisiklet Turu, Doğa Yürüyüşü ve Dağcılık gibi spor etkinlikleri düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2019 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:11
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU : "SPOR YAPALIM SAĞLIKLI KALALIM"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, Bisiklet Turu, Doğa Yürüyüşü ve Dağcılık sporu yaparak tüm vatandaşları spor yapmaya davet etti. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke'de katıldı.

GENÇLERLE SPOR YAPTIK

Avrupa Hareketlilik Haftası'na bisiklet sürerek destek veren AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel "Bildiğiniz gibi bu hafta Avrupa Hareketlilik Haftası. Bizlerde farkındalık oluşturmak amacıyla Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ile beraber Yeşilvadi Millet Bahçesi'nde genç kardeşlerimizle birlikte bisiklet yolculuğuna çıktık. Bu etkinlikte emeği geçen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür ederim"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, bisiklet turu ile Yeşilvadi Millet Bahçesi'ndeki güzellikleri daha yakından inceleme fırsatı bulduğunu, tüm vatandaşların Yeşilvadi Millet Bahçesi'ni bisikletle mutlaka gezmeleri gerektiğini ifade etti.

OBEZİTE İLE MÜCADELENİN YOLU SPOR YAPMAKTAN GEÇER

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tüm vatandaşlara spor yapmalarını önererek "Sürekli gençlerimize ve vatandaşlarımıza spor yapmayı öneriyoruz. Sağlıklı beslenme ve spor gerçekten çok önemli. Çünkü çağımızın hastalığı obezite ile en iyi mücadele etmenin yolu, sağlıklı beslenmekten ve düzenli spor yapmaktan geçiyor. En kolay yapacağımız sporların başında ise yürüyüş ve bisiklet geliyor. Şahinbey Belediyesi olarak düzenli olarak bisiklet turları ve sağlıklı yaşam yürüyüşleri düzenliyoruz. Avrupa Hareketlilik Haftası'nda da bu etkinliğimizi Yeşilvadi Millet Bahçemizde düzenledik. Vatandaşlarımıza spor yapma alışkanlığını kazandırmak istiyoruz. "Spor Yap, Sağlıklı Kal" sloganıyla herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Yapmış olduğumuz spor tesisleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla vatandaşlarımıza bu konuda yol gösteriyoruz. Bu çerçeve de Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle tüm vatandaşlarımıza spor yapmayı öneriyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.