Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAHMAZOĞLU: “TÜNELİMİZİ 9 AYDA TAMAMLAYACAĞIZ”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehrin trafiğini rahatlatmak adına yapılan önemli projelerden birisi olan tünel projesinin rekor bir zamanda tamamlanacağının müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2023 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:41
Kaynak: İHA
TAHMAZOĞLU: “TÜNELİMİZİ 9 AYDA TAMAMLAYACAĞIZ”

Yol medeniyettir düsturuyla çalışan ve Şahinbey İlçesi’ne birçok yol ve bulvar kazandıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tünel çalışmasının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve Cumhuriyetin 100. Yılında hizmete açılacağını ifade etti.

ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK

Şehrin trafiğini rahatlatmak adına birçok önemli projeye imza atan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Yakıttan ve zamandan tasarruf edeceğimiz çevre dostu tünel projemizde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özellikle Kılınçoğlu ve Alibaba’da tünelimizin gireceği noktadan 90 adet evin kamulaştırmasını gerçekleştirdik. Bu projemizle 20 dakikalık yol 4 dakikaya inecek. Şehreküstü Kavşağı’ndan girip Kılınçoğlu’ndan geçerek Yeşilvadi Bulvarı’na erişmek isteyen vatandaşlarımız bir dakika içerisinde herhangi bir ışık olmadan, herhangi bir duraklama olmaksızın ulaşabilecekler. Projemizi yine rekor bir süre olan 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı planlıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gazişehrimize güzel bir gerdanlık takmış olacağız. Tünellerimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.