Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu, vatandaşlarla zafer için pedal çevirdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:02
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu, vatandaşlarla zafer için pedal çevirdi

Şahinbey Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, etkinlik için 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar ve profesyonel bisikletçiler ile birlikte bisiklet turuna katıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başlayan bisiklet turu Şahinbey Anıtı'nı ziyaretin ardından başlangıç noktası olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na dönüş ile son buldu. Bisikleti olmayan öğrencilere ve vatandaşlara Şahinbey Belediyesi tarafından bisiklet verilirken, tura katılan herkese bayrak desenli tişört hediye edildi. Tur boyunca vatandaşlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı için pedal çeviren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve bisikletçilere alkışlarla destek verdi. Şahinbey Anıtı'na kadar pedal çeviren vatandaşlar burada Şehit Şahinbey ve tüm şehitlerin ruhu için dua okudular.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Şahinbey Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için bir araya geldiklerini belirterek, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 96 yıldır milletçe aynı heyecanı duymanın gururunu yaşıyoruz. Bu güzel günleri yaşamamız için büyük emek veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos çok önemli bir gün biz de bugünün önemine istinaden Şahinbey Belediyesi olarak, vatandaşlarımızla birlikte bisiklet turu düzenledik. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başlayan ve Şahinbey Anıtı'na kadar devam eden ve Anıttan da tekrar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar devam edecek 60 km'lik bir tur oldu. Vatandaşlarımız da bu etkinliğe oldukça yoğun ilgi gösterdiler. Buradaki amacımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı daha iyi duyurmak için farkındalık oluşturmak ve sporu geliştirmek. Gençlerimizi spora teşvik etmek için bugüne kadar 5.000 tane bisiklet dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz. Bisiklet sporunu vatandaşlarımız ve gençlerimiz arasında yaymak istiyoruz. Çünkü sağlıklı bir yaşam için mutlaka spor yapmak lazım bisiklette bu unsurlardan bir tanesi. Sadece bisiklet dağıtmakla yetinmeyip, vatandaşlarımızın diğer spor dallarında da rahatça spor yapabilmesi için spor tesisleri yaparak vatandaşlarımıza imkân sunmaya devam ediyoruz." dedi.

GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU

Bisiklet turuna katılan vatandaşlar, düzenlenen etkinlikten memnuniyet duyduklarını belirterek "Şahinbey Belediyemizin 30 Ağustos Zafer Bayramı etiklikleri çerçevesinde düzenlediği bisiklet turuna katıldık ve canı gönülden destek verdik. Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu'nun bizlerle birlikte pedal çevirmesinden şevk duyduk" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.