Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu’ndan kitap seti

Ortaokul ve Lise öğrencilerine spor ayakkabısı hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilkokul ve anasınıfı öğrencilerine de kitap seti hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2023 05:36
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu’ndan kitap seti

Karnelerin alınması ile birlikte yaz tatiline giren öğrencilerin zamanlarını dolu dolu geçire bilmeleri adına ortaokul lise öğrencilerine spor ayakkabısı, lunapark bileti hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ilkokul ve anasınıfında okuyan 94.000 öğrenciye de karne hediyesi olarak kitap seti hediye etti.

ÖĞRENCİLEİRMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ülkemizin geleceği öğrencilerimiz için ne yapsak azdır diyerek, "Öğrencilerimize karne hediyesi olarak, yaz tatilinde spor yapmaları için spor ayakkabısı ve eğlenmeleri için lunapark bileti hediye ettik. İlkokul ve anasınıfında okuyan 94.000 öğrencimize ise karne hediyesi olarak kitap seti hediye ettik. Öğrencilerimiz tatillerini dolu dolu yaşaya bilecekler. Spor yapacaklar lunaparkta eğlenecekler ve kitap okuyarak, zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecekler. Öğrencilerimize yaz tatilinde iyi eğlenceler dilerken, yeni dönemde de şimdiden başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.