Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Polis Hasan Aslan'ın ailesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 23:11
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu'ndan şehit ailesine ziyaret

Terörle Mücadelede şehit olan Polis Hasan Aslan'ın baba evini ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke aile fertleriyle hasbihal ettiler.

ONLAR ŞEHİTLERİMİZİN BİZE EMANETİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehit alilerini yalnız bırakmadıklarını belirterek, "Şehitlerimizin annelerine, babalarına ve değerli eşlerine, çocuklarına ve kardeşlerine saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Onlar şehitlerimizin bize emaneti. Bizde bu emanete sahip çıkacağız. Onları zaman zaman ziyarete diyoruz. Onlar bizleri ziyaret ediyor. Böylece onları yalnız bırakmayarak, varsa ihtiyaçlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

ONLARIN SAYESİNDE GÜVENLE YAŞIYORUZ

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, şehitlerin emaneti olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Peygamber Efendimiz (S.A.V) veda hutbesinde kadınların bizlere Allah'ın emaneti olduğunu söylemiştir. Şehitlerimizin aileleri de bizlere emanet. Onların varlıkları sayesinde bizler şu anda huzur ve güvenle bu ülkede yaşıyoruz. Rabbim hepsinden razı olsun ve mekânları cennet olsun" dedi.

ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN

Şehit babası Mehmet Aslan, ziyaretten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, "Belediye Başkanımız ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanımızın ziyaretinden oldukça memnun olduk ve mutluluk duyduk. Biz kendilerinden razıyız inşallah rabbimde kendilerinden razı olur. Başkanımız Şehit Ailelerinin her zaman yanında her fırsatta da bizlerin evlerine kadar gelip halimizi hatırımızı soruyor. Allah işini gücünü rast getirsin" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.