Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takımın üstünde stres var

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Takımda öz güven eksikliği ve stres var. Bunları kısa zamanda toparlamak kolay değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 17:31
Kaynak: İHA
Takımın üstünde stres var

Kalan maçlara final havasında çıkacaklarını ifade eden Kalpar, yeni geldiğini hatırlatarak oyuncuları daha yakından tanımak için zamana ihtiyacının olduğunu aktardı.

Kazanacak çok şeylerinin olduğunu vurgulayan Kalpar, şöyle konuştu:

"Psikolojik olarak iyi durumda değiliz. Stres dolu bir ortamdayız. Bu olduğu zaman hata oranı artıyor. Özellikle pas hatası çok oluyor. Ne olursa olsun stresten uzak bir şekilde çalışmamız lazım. Bu zamana kadar kazanamayan bir takım olarak çıktık maça. Çok zor bir dönemde görev aldım. Gaziantepli olarak bu görevi almam gerekiyordu. Gaziantepli olarak bu durumda olması benim buraya gelmem sebep oldu. İnanıyorum ki her şey daha güzel olacak. Çok az pozisyona girdik. Puanı bu durumda olar bir takımdan çok şey beklemek doğru değil, Şanlıurfaspor maçından iyi sonuç almamız lazım. Takımda öz güven eksikliği ve stres var bunları kısa zamanda toparlamak kolay değil. Beyin olarak çok çalışacağız. İnşallah bu kötü durumdan kurtuluruz."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.