Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taklit ürünler ele geçirildi

Gaziantep'te yapılan polis baskınında taklit ürünlerin ele geçirildiği deponun sahibinin gerçek kimliği, parmak izinden tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 21:51
Kaynak: İHA
Taklit ürünler ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışmalarda Şehitkamil ilçesinde bulunan bir depoda marka tescilli ve logolu zeytinyağı, ayçiçek yağı ve şampuan gibi ürünlerin taklitlerinin üretiminin yapılarak piyasaya sürüldüğü bilgileri üzerine harekete geçti. Ekiplerin belirledikleri bir depoya yaptığı baskında satışa hazır ve dolu vaziyette ve 18, 5, 1 ve 0,5 LT.'lik tenekeler içerisinde bulunan toplam 20 bin 782 litre zeytinyağı ve ayçiçek yağı, satışa hazır 600 mililitre 60 adet şampuan ve toplam 3 bin 974 adet boş teneke ele geçirildi. Piyasa değeri tahmini 536 bin TL olan sahte ürünlerin yer aldığı deponun sahibi ise gözaltın alındı.

Depo sahibinin polislere ibraz ettiği kimliğin inceleme sonrasında sahte olduğu belirlendi. Şahsın parmak izinden kimliğin başkasına ait olduğu ortaya çıkarken, gerçek kimliği tespit edildi. Kimliği belirlenen şahsın yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunda 3 farklı mahkeme tarafından 4 ayrı suçtan aranma kaydının olduğu belirlendi.

Olayla ilgili yasal işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.