Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım Bakanı Fakıbaba Gaziantep'e geliyor

Türkiye'deki tarım ve hayvancılık sektörü ile ilgili istişare toplantısı Gaziantep'te yapılacak. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın katılacağı programda MÜSİAD Gaziantep Şube binası törenle hizmete açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2017 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:55
Kaynak: İHA
Tarım Bakanı Fakıbaba Gaziantep'e geliyor

Türkiye genelindeki tarım, hayvancılık ve gıda sektörünün temsilcilerinin de katılacağı istişare toplantısı, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında Gaziantep'te yapılacak. Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, iki gün sürecek olan toplantıların 10 Kasım'da başlayacağını belirterek, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gıda, tarım ve hayvancılık sektöründen önemli firmaların temsilcileri ile iş adamlarının da katılacağını ifade etti.
10-11 Kasım tarihlerindeki toplantının hizmete yeni açılacak binada yapılacağını anlatan Çelenk, “10-11 Kasım tarihinde Gıda Tarım ve Hayvancılık sektörünün Türkiye istişare toplantısı MÜSİAD Gaziantep şubemizde yapılacak. Bu hem bizim hem de şehrimiz için çok önemlidir. Hem açılışımız hem de bu sektör toplantısı gerçekleşecek. Daha önce Gıda Tarım ve Hayvancılıkta ihracat yapan bir ülkeydik, şimdi bunları ithal eden durama geldik. Buradaki yanlışları masaya yatıracağız. Sektörün eksikleri, yapılması gerekenler bunların konuşulup rapor edilerek, ilgili kişilere sunulması buna yönelik çalışmalar sürdürülecek. Bu toplantı için birçok iş insanı şehrimize gelecek. Bu şehrimiz için büyük bir avantajdır. Şehrimizi anlatma fırsatı bulacağız” şeklinde konuştu.
11 Kasım'da dernek binasının resmi açılış töreninin de gerçekleşeceğini anlatan Çelenk, açılış törenine Bakan Fakıbaba'nın yanı sıra MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Yaşar Sekizkardeş'in de katımını beklediklerini kaydetti. İstişare toplantıları nedeniyle bölgede bulunacak çok sayıda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bürokratı ile akademisyenlere ev sahipliği yapacaklarını hatırlatan Çelenk, “11 Kasım Cumartesi günü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla binamızın açılışını yapacağız. Biz bu binaya çok emek verdik. Bizim için ve Gaziantep için bu bina büyük önem arz ediyor. Bizim ilim merkezimiz, bilim merkezimiz, toplantı salonumuz. Burada yapacağımız çok iş var. Binayı yapmak kolay olmadı, hamt olsun tamamladık. Ama daha önemlisi icraatlarla içini doldurmamız gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.