Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşdoğan adaylık başvurusunu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Eski İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:09
Kaynak: İHA
Taşdoğan adaylık başvurusunu yaptı

24 Haziran erken seçimi için MHP'de milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, bugün basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulunacak. İl Başkanlığı döneminde başarılı işlere imza atan Taşdoğan, seçim çalışmaları için kolları sıvadı. 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP’nin Gaziantep’teki oy sayısını arttırdıklarını ifade eden 27. Dönem MHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Ali Muhittin Taşdoğan, “Bizler eyleme yönelik bir sevdayla milliyetçi ülkücü harekete bağlıyız ve bu bağlılığımızı hiç bir şeye değişmeyiz. Saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin yol arkadaşı olabilmek şerefini şahsım için onur ve gurur saymaktayım. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını tıpkı her hafta sizlerle yaptığımız toplantılarda olduğu gibi dile getirmek ve çözümler üretmek için MHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayıyım. Ülkemize, Milletimize ve Gaziantep’imize hayırlı uğurlu olur inşallah” diye konuştu.

Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, aday adaylığı başvurusunun ardından ise MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi de makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.