Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tema gönüllüsü oldular

Özel Karataş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği doktorları ve çalışanları ile yaşanabilir dünya ve her zaman gülümseyen çocuklar için TEMA gönüllüsü oldular.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 13:48
Kaynak: İHA
Tema gönüllüsü oldular

Özel Karataş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği çalışanları ile birlikte TEMA gönüllüsü oldukları için ‘’Bu Kurum Çalışanları TEMA Gönüllüsüdür Görseli’’ almaya hak kazandılar.

TEMA Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Katıoğlu, “Gaziantep İl Temsilciliği olarak ilimizde faaliyet gösteren kurum ve kuruluş çalışanlarını yaşanabilir bir dünya için TEMA Vakfına destek vermeye davet ediyoruz. Son dönemde etkilerini daha çok hissettiğimiz küresel ısınma ve güvenilir gıda konusunda harekete geçmek için sürenin giderek daraldığını ve geç kalınması durumunda dünyamızı bekleyen felaketlerin neler olacağını herkese anlatmaya çalışıyoruz. TEMA Vakfı olarak tamamen gönüllülük esasıyla çalışan üyelerimiz çocuklarımızın rahat nefes alabileceği, topraklarında bitki yetiştirebileceği mutlu toplumlar oluşturmak için can ve başla çalışıyoruz. Gaziantep’teki bütün iş yeri çalışanlarını TEMA gönüllüsü olmaya davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.