Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEMEL RESİM EĞİTİMİ İÇİN ADRES 'ŞSM'

Şehitkamil Sanat Merkezinde açılan ücretsiz temel resim kursuna katılan kişiler, resim sanatının inceliklerini öğrenme fırsatı elde ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 05:29
Kaynak: İHA
TEMEL RESİM EĞİTİMİ İÇİN ADRES 'ŞSM'

Çocukların yeteneklerini geliştirmelerine büyük olanak sağlayan Şehitkamil Belediyesi, yetişkinlere de zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri, yeni hobiler edinmeleri için olanaklar oluşturmaya devam ediyor. Şehitkamil Sanat Merkezi (ŞSM) bünyesinde açılan ücretsiz temel resim kursunda haftanın 6 günü farklı yaş guruplarına özel 2 farklı seansta 2'şer saatlik eğitimler veriliyor. Resim sanatına ilgisi olan ancak bilgisi olmayan kişiler, kursta resim konusuna dair birçok şey öğrenme imkanı buluyor.

YAZ DÖNEMİ KURSLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

Resim sanatına ilgi duyan herkesi kursa davet eden Şehitkamil Sanat Merkezi Resim Öğretmeni Başak Elmas, "Öğrencilerimize resim sanat eğitiminin temel resim eğitimi veriyorum. Öğrencilerimize; perspektif, ölçü alma, resmin ana bilgilerinden bahsediyorum. Bu kursun sonunda kursu düzenli bir şekilde bitiren öğrencilerim, karakalem resim yapabilmektedir. Şehitkamil Sanat Merkezimizde yaz dönemi kurslarımız başlamıştır. Resim sanatına ilgi duyan herkesi kursumuza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Sanat Merkezi'nde temel resim kursunun haricinde; bağlama, gitar, keman, piyano, tambur, yağlıboya, karakalem, ebru, hüsn-i hat kurslarından da ücretsiz olarak yararlanılabilir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.