Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tenis kompleksi Temmuz ayında hizmete girecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 Kasım ayında yapımına başlandığı Tenis Kompleksi'ni, 2018 Temmuz ayının sonunda tamamlayarak hizmete alacak. Yepyeni spor kompleksiyle Gaziantepli gençler, kötü alışkanlıklardan uzak tutulacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:13
Kaynak: İHA
Tenis kompleksi Temmuz ayında hizmete girecek

60 bine yakın üniversite öğrencisinin yanı sıra 18 yaş altında 750 bin gencin yaşadığı Gazi şehir, sanayi, kültür ve gastronomi şehir kimliğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in öncülüğünde gerçekleştirilen sağlık ve spor içerikli projelerle "Gençlik Kenti" ekleyecek. Spor tesisi sayısını arttırmayı amaçlayan çalışmalara ağırlık veren Büyükşehir, gençler için yeni alanlar açtı.

Başkan Şahin, "Genç potansiyelden yararlanamazsak tüm Dünya'da sorun alanı olarak görülen uyuşturucu, sigara, alkol ve şiddetle uğraşmak zorunda kalırız" dedi, kollarını sıvadı. Tüm ilçeleri halı sahalarla donatan Şahin, bunun yanı sıra modern bir tenis kompleksini şehre kazandıracak.

Bu doğrultuda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Primemall Alışveriş Merkezi'nin arkasında 2 bin 500 metrekare alana tenis kompleksi kuracak. İnşaatına devam edilen komplekste 6 adet açık tenis kordu, bir adet duvar tenisi kordu, 2'şer adet oyun ve fitness alanı, koşu yolu, dinlenme alanı, kafeterya ve süs havuzu yer alacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.