Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toroslar EDAŞ’lar yatırımlarını sürdürüyor

Toroslar EDAŞ, eylül ayında Gaziantep'teki yatırım çalışmalarını sürdürdü. 56 kilometrelik yeni yeraltı kablosu montajını tamamlayan Toroslar EDAŞ ekipleri, 1.326 aydınlatma armatürünü de kontrolden geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 15:38
Kaynak: İHA
Toroslar EDAŞ’lar yatırımlarını sürdürüyor

Gaziantep'te sürdürülebilir ve kesintisiz enerji hedefleyen Toroslar EDAŞ, eylül ayında da yatırımlarına devam etti. 7 elektrik panosunun bakımının yapıldığı kentte, 1.326 aydınlatma armatürü elden geçirildi. 4 trafonun yenilendiği Gaziantep'te Toroslar EDAŞ ekipleri, 18 kilometrelik hattın da bakımını gerçekleştirdi. Kentte 1 dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı.

YENİ YATIRIMLAR

Toroslar EDAŞ'ın eylül ayında Gaziantep'teki yeni yatırımları da hız kesmedi. Nizip, Oğuzeli, Şahinbey, Şehitkamil, Yavuzeli, Araban, Nurdağı ve İslahiye ilçelerine 20 yeni trafo montajını tamamlayan Toroslar EDAŞ ekipleri, Şehitkamil, Araban, Oğuzeli, Nizip, Karkamış ve Şahinbey ilçelerini kapsayan bölgede 32 kilometrelik yeni havai hat montajı yaptı.

Şahinbey, Şehitkamil, Nizip, Karkamış-Cerablus ve Nurdağı ilçelerine 56 kilometrelik yeni alçak gerilim, yüksek gerilim ve aydınlatma yeraltı kablosu montajını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, yine Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli ve Karkamış ilçelerine 527 yeni aydınlatma armatürü yatırımı yaptı.

Toroslar EDAŞ'ın Gaziantep'teki yatırımları önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.