Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toyota Muhittinoğlu’nda kampanya

Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu, yılın son çeyreğine eşsiz bir kampanya ile giriyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2019 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:10
Kaynak: İHA
Toyota Muhittinoğlu’nda kampanya

Toyota Plaza Muhittinoğlu, kamu bankaları ile birlikte yerli üretim araçları desteklemek amacıyla hayata geçirilen taşıt finansmanı kampanyası doğrultusunda 50 bin TL, 36 ay vade ve yüzde 0,69 faiz oranlı kampanyasını devreye aldı. Yıl sonuna kadar sürecek kampanyaya Türkiye’de üretilen Corolla Flame, Corolla Passion ve tüm Toyota C-HR modelleri dahil olacak. Temmuz ayından bu yana kampanya kapsamındaki modellerde fiyat artışı yapmayan Toyota Plaza Muhittinoğlu, Ekim ayında da aynı fiyatları müşterilerine sunmaya devam edecek.

HİLUX ALMANIN TAM ZAMANI

Her türlü yol koşullarının üstesinden başarıyla gelen Hilux için de avantajların bulunduğu kampanyada; efsanevi pick-up 60 bin TL’ye 12 ay vadede “0” finansman fırsatı ile Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda, müşterilerini bekliyor. Ekim ayında ayrıca matrahları yükseltilen hurda indirim avantajları da tüm modeller için sürüyor.

Her bütçeye göre şekillendirilebilen 60 aya varan vade seçenekleri ile Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda, ekim kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” imkanı da sunuluyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.