Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toyota’dan “Hybrid Talks” buluşmaları

"Toyota, “Hybrid Talks” adını verdiği projesiyle öncüsü ve lideri olduğu hibrit teknolojisinin tanıtımlarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2019 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 05:52
Kaynak: İHA
Toyota’dan “Hybrid Talks” buluşmaları

Toyota Plaza Muhittinoğlu bayii sahipleri Abdullah Muhittinoğlu ve Uğur Muhittinoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Gaziantep’ten de yoğun katılım sağlandı.

Türkiye’de geniş kitlelere tanıtmak amacıyla yaptığı çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu çalışmalarına Gaziantep’de devam eden Toyota, Toyota Plaza Muhittinoğlu bayi sahipleri Abdullah Muhittinoğlu ve Uğur Muhittinoğlu’nun ev sahipliğinde Gaziantep Tenis ve Atıcılık Kulübü’nde bir toplantı gerçekleştirdi. “Hybrid Talks” buluşmasına, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Satış Bölge Müdürü Efe Tunalıoğlu ve Lexus Türkiye Satış Müdürü Tarık Batumelli ile birlikte çok sayıda özel davetli katıldı.

HİBRİT TEKNOLOJİSİ VE AVANTAJLARI ANLATILDI

Davete katılanlara hibrit teknolojisinin dünyada ve Türkiye’de kat ettiği yol ile birlikte tüm avantajları ayrıntılarıyla aktarıldı. Konusunda uzman Toyota ekibinin gerçekleştirdiği “Hybrid Talks” buluşmalarına katılanlar ayrıca hibrit modelleriyle test sürüşleri de gerçekleştirdiler. Kısa ve orta vadede stratejisini hibrit üzerine kurgulayan Toyota, “Hybrid Talks” etkinliklerini yaygınlaştırarak bu yıl içinde farklı illeri de ziyaret etmeye devam edecek.

ARAÇ KENDİ KENDİNİ ŞARJ EDİYOR

Yaratıcısı olduğu ve tüm dünyada 13 milyon 700 bini aşan satış adedi ile bu alandaki liderliği elinde bulunduran Toyota’nın hibrit teknolojisi ile ürettiği otomobiller, özellikle yoğun trafiğin yaşandığı yollardaki sessizliği, ekonomik olması, çevresel yararları ve sağladığı sürüş keyfi ile de ön plana çıkıyor.

Toyota, hibrit otomobillerin sağladığı benzersiz sürüş keyfinin yanısıra, şarj istasyonu ve benzeri alt yapı gereksinimi duymayan “hibrit teknolojisini” en ekonomik ve ekolojik çözüm olarak sunuyor. Toyota, dünya otomobil endüstrisinde “devrim” niteliğindeki hibrit teknolojisini geliştiren ve ilk uygulayan marka olarak bu alandaki geliştirmelerine ara vermeden devam ediyor.

HİBRİT SATIŞLARI TÜRKİYE’DE DE YÜKSELİŞTE

Türkiye’de yılın ilk 6 ayında 4 bin 811 hibrit otomobil satışı gerçekleşirken, Yüzde 98’lik Pazar payı ile bu satışların 4 bin 708’ini Toyota hibrit otomobiller oluşturdu. Avrupa’da 16 hibrit Toyota modeli satışa sunulurken, Türkiye’de sunulan her binek Toyota modelinin birer hibrit versiyonu bulunuyor.

Bunlar arasında; Corolla Hybrid, Yaris Hybrid, RAV4 Hybrid, Camry Hybrid ve Toyota C-HR Hybrid yer alıyor. Bugün dünyanın 90 ülkesi ve bölgesinde 33 farklı hibrit ve bir plug-in hybrid modeli ile pazarda yer alan Toyota, 1997 yılından bu yana 13 milyon 700 bin adetten fazla hibrit satışıyla hibrit teknolojisi konusunda liderliği de elinde bulunduruyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.