Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafik kazası: 1 ölü

Gaziantep'te tırın çarptığı motosikletin sürücüsü Mustafa Ataş yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Ataş'ın çalan cep telefonunu ise kimse açamadı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 02:29
Kaynak: İHA
Trafik kazası: 1 ölü

Kaza, İslahiye ilçesi Kırıkçalı Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İslahiye'den Hatay istikametine giden E.V. idaresindeki tır, aynı istikamette seyreden ve güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Mustafa Ataş (33) idaresindeki motosiklete çarptı. Kazanın etkisiyle yola savrularak bariyerlere çarpan Ataş, olay yerinde hayatını kaybetti.

ÇALAN CEP TELEFONUNU KİMSE AÇAMADI

Kaza sonrası çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan 112 ekipleri Ataş'ın öldüğünü tespit etti. Polis ekiplerinin incelemesinden sonra cenaze aracına konulacak olan Ataş'ın cep telefonu çaldı. Uzun süre çalan telefonu kimse açamadı.

Olay sonrası tır sürücüsü E.V. jandarma ekiplerine teslim olurken, olayı duyarak olay yerine gelen Ataş'ın yakınları ise fenalık geçirdi. Yapılan incelemenin ardından Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadırkentte güvenlik görevlisi olarak çalışan Mustafa Ataş'ın cesedi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.