Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRKİYE COĞRAFYA MİLLİ TAKIMININ BAŞARISI

SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİNİN DE YER ALDIĞI MİLLİ TAKIM, BALKAN OLİMPİYATLARINDAN ÖDÜL İLE DÖNDÜ.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2019 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 08:18
Kaynak: İHA
TÜRKİYE COĞRAFYA MİLLİ TAKIMININ BAŞARISI

Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenen Orta, Güney ve Güney Doğu Avrupa Coğrafya Olimpiyatları’nda (Geography Olympiad Of Central, South And South Eastern Europe) SANKO Okulları öğrencisi Serhat Özfıstıkçı’nın Takım Kaptanı olarak yer aldığı Türkiye Milli Coğrafya Takımı poster sunumunda ikinci, kültür tanıtma ve sunum kategorisinde ise üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Olimpiyatlara; Türkiye, Romanya, Sırbistan, Slovenya, İsviçre, Bulgaristan ve Bosna Hersek’in de içinde bulunduğu dokuz takım katıldı. SANKO Okulları öğrencisi Serhat Özfıstıkçı ile birlikte dört öğrenciden oluşan Türkiye Milli Coğrafya Takımı, ilk defa bir uluslararası yarışmadan dereceyle döndü.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, Milli Takımda yer alan ve ülkemizi büyük bir başarıyla temsil eden öğrencisi Serhat Özfıstıkçı’yı kutladı.

Asyalı ayrıca, Türk Milli Coğrafya Takımı’nın liderleri arasında yer alan SANKO Okulları Coğrafya Öğretmeni Recep Kaya’yı da kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.