Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Türkiye çok hızlı gelişen bir ülke”

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 22:32
Kaynak: İHA
“Türkiye çok hızlı gelişen bir ülke”

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu '2'inci Perakendeciler Teknolojileri' konferansına katılarak burada yaptığı konuşmada, “Büyük işletmelerin hızla geliştiği teknoloji çağında küçük firmaların da ayakta kalması için birleşmesi gerektiğini” belirtti.

Şirehan Otel'de düzenlenen '2'inci Perakendeciler Teknolojileri' konferansı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayarak Abdulkadir Konukoğlu'nun hayatını anlatan sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Konferansta açıklamalarda bulunan Konukoğlu, Türkiye çok hızlı gelişen bir ülke olduğunu ve büyük işletmelerin hızla geliştiği teknoloji çağında küçük firmaların da ayakta kalması için birleşmesi gerektiğini ifade ederek, "Küçük işletmelerin büyük işletmelere karşı ayakta durması için, mücadele etmesi gerekiyor. Bunun da yolu birleşmeden geçiyor, küçük işletmelerin büyük işletmelere karşı birleşmesi gerekiyor. Küçük işletmelerin ayakta kalması için bir olması lazım birleşmesi lazım, 3-4 firma birleşip birlikte hareket ederse mücadele de daha başarılı olacaktır. Teknolojinin çok hızlı ilerlediği bir çağda yaşıyoruz artık kartlar, cep telefonları ile alışveriş yapıyor. Bu fırsatları iyi değerlendirmemiz lazım, Türkiye çok hızlı gelişen bir ülke ve bizim dünyaya ayak uydurmamız gerekiyor" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Abdulkadir Konukoğlu katılımcıların sorularını cevapladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.