Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ŞAHİNBEYDEN

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, tüm spor dallarında olduğu gibi Judo kategorisinde de önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Şampiyonluğunu ilimize getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2020 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 04:19
Kaynak: İHA
TÜRKİYE ŞAMPİYONU ŞAHİNBEYDEN

25 Ocak tarihinde İşitme Engelliler Türkiye Judo Spor Federasyonu tarafından Kilis’te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Elif Küçükarslan büyükler 48 kg’da Türkiye Şampiyonu olarak şehrimizi gururlandırdı.

SAPORCUMUZU TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel alınan başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Öncelikle Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak, Elazığ merkezli olan ve birçok ilimizde hissedilen depremde, yaşamlarını kaybedenlere başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Şahinbey Belediyesi olarak sporu tabana yayarak sadece tek dalda değil birçok dalda başarı yakalamak için önemli yatırımlar yapıyoruz. İşitme engelli sporcumuz Elif Küçükarslan, İşitme Engelliler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 48 kiloda birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.