Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesi"

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 00:58
Kaynak: İHA
"Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesi"

 AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için, "Türkiye'nin istikbal ve istiklal mücadelesi" benzetmesini yaptı.

 

24 Haziran'da yapılacak olan seçimlere sayılı günler kalırken, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretleri başta olmak üzere toplumun hemen tüm kesimlerine yönelik seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Koçer, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra  Halfetililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Birlik Vakfı Gaziantep Şubesi'ni de ziyaret etti. Halfetili kökenli vatandaşlar ve Birlik Vakfı üyeleri ile hafta sonu yapılacak seçimler hakkında sohbet eden Koçer, "Güçlü Türkiye"  ve "İstikrar" mesajları verdi.

 

Seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Milletvekili Koçer, "24 Haziran seçimleri ile ülkemize bir sistem değişikliği geliyor. Bu açıdan çok önemli bir seçim. Ancak, bugünkü ortama baktığımızda sistem değişikliğinin önemini artıran çok şey var. En önemlisi Türkiye için istikbal ve istiklal mücadelesi" diye konuştu. 

 

Güçlü Olmak Zorundayız

 

Koçer, açıklamasına şöyle devam etti: "İstikbal mücadelesi Türkiye'nin zenginleşmesi, daha da büyümesi ve gelişmesi ile ilgilidir. Aynı zamanda istiklal mücadelesi var. Maalesef Türkiye'nin üzerinde oynanan çok oyun var. Yüz yıl önce bu ülkeye topu ile tüfeği ile gelenler yüz yıl sonra kendileri gelemiyor, terör örgütleri ile Türkiye'yi yıkmaya, bölmeye, zayıflatmaya çalışıyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada bu vatana sahip çıkmak, dün de bugünde önemliydi, gelecekte de önemli olacak. Bu coğrafyada bizi rahat bırakmayacaklar. O zaman yapmamız gereken tek şey var: Güçlü olmak."

 

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.