Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turnuvanın kazananı Ay Yıldız

Öz taşıma İş Sendikası Gaziantep temsilciliği ve Gaziulaş A.Ş. tarafından düzenlenen birimler arası Kaynaşma ve Dayanışma Halı Sahası Turnuvası'nın kazananı Ay Yıldız takımı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:25
Kaynak: İHA
Turnuvanın kazananı Ay Yıldız

Öz taşıma İş Sendikası Gaziantep temsilciliği ve Gaziulaş A.Ş. tarafından düzenlenen birimler arası Kaynaşma ve Dayanışma Halı Sahası Turnuvası'nın kazananı Ay Yıldız takımı oldu. 14 takımın katıldığı turnuva oldukça çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu.

Öz taşıma İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Kaya Gazi Ulaş A.Ş. birimler arası Kaynaşma ve Dayanışma Halı Sahası Finali sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kaya "Öz taşıma İş Sendikamız 2012 yılında kurulmuş olup Türkiye'de 21.500 yakın üyesi bulunmaktadır. Sosyal sendikacılık anlayışla Gazi Ulaş A.Ş.'de birimler arası kaynaşma ve dayanışma halı saha turnuvası düzenledik. Halı saha turnuvasında 14 takım mücadele ederken, 140 üyemiz ise forma giydi. Eleme usulü ile oynanan karşılaşmalarda finale Ayyıldız ve Otobüs Bakım takımları kaldı. Final maçının başlama vuruşunu Öz taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Mustafa Toruntay ve Gazi Ulaş A.Ş. Genel Müdür Recep Tokat yaptı. Centilmenlik ve dostluk içinde geçen 21 maç sonunda turnuvanın şampiyonu Ayyıldız takımı oldu. Turnuva süresince bizlere desteklerini esirgemeyen Öz Taşıma İş Genel Başkanı ve Hak iş Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Toruntay'a, Gazi Ulaş A.Ş. Genel Müdürü Recep Tokat'a Genel Müdür Yardımcıları Osman Koç ve Şerif Subaşı'na ve bu turnuva katılan ve katılan takımları saha kenarında destekleyen tüm üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.