Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulukan’dan GAFSAD ve GİFSAD’a ziyaret

Türkiye Fotoğraf Federasyonu Başkanlığına yeni seçilen Dr. Sefa Ulakan, Gaziantep’teki üye fotoğraf derneklerini ziyaret etti. Üye derneklerin sorunlarını dinleyen Ulukan, sorunların çözümüne katı sağlayacaklarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 13:24
Kaynak: İHA
Ulukan’dan GAFSAD ve GİFSAD’a ziyaret

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Başkanı Dr. Sefa Ulukan, Gaziantep’te bulunan Gaziantep İpekyolu Fotoğraf sanatı Derneği (GİFSAD) ve Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD)’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alış-verişinde bulundu.

Geçtiğimiz ay Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) başkanlığına seçilen Ulukan, federasyon başkanı seçildikten sonra federasyona bağlı derneklerin sıkıntılarını yerinde görmek ve onlara çözüm üretmek amacıyla dernekleri ziyaret ettiğini söyledi.

KOLTUKTA DEĞİL SAHADA OLACAĞIM

Türkiye’de federasyona bağlı 62 dernek bulunduğunu ve bu derneklerin hepsini tek tek ziyaret edeceğini belirten Ulukan ‘’Koltukta oturan bir federasyon başkanı değil, sahada fotoğraf üreten üyelerimizin yanında olmak istiyorum. Bu anlamda da Türkiye’deki federasyonumuza bağlı dernekleri ziyaret ederek onların sıkıntılarını tesbit etmeye çalışıyorum. Sıkıntıların çözümü ve daha iyi hizmet verebilmek için yeni bir takım yeni komisyonlar oluşturduk. Bu komisyonlar sayesinde üye derneklerimizin bizlere, bizlerinde üye derneklere daha hızlı ve kolay ulaşımını sağlayacağız.’’ dedi.

Fotoğraf yarışmalarına onay veren bir federasyon olmayacaklarını ve eğitim çalışmalarına ağırlık vereceklerini dile getiren Ulukan ‘’üyelerimizin her anlamda kendilerini geliştirebilmeleri ve daha donanımlı   olabilmeleri için eğitim çalışmalarına ağırlık vereceğiz. İlk önceliğimiz eğitim olacak‘’ dedi.

Daha sonra GAFSAD ve GİFSAD üyelerinin yaşadığı sıkıntıları dinleyen Ulukan, federasyon olarak derneklere her türlü desteği vermeye çalışacaklarını dile getirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.