Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Üniversiteler İstanbul’da buluştu

Dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların bir araya geldiği en prestijli üniversite eğitim fuarlarından olan; “Eurasia Workshop” İstanbul’da düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:24
Kaynak: İHA
Uluslararası Üniversiteler İstanbul’da buluştu

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan eğitim fuarına katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) önemli işbirliği ve anlaşmalar yaptı. 

TEMSİLCİLER KARŞILIKLI GÖRÜŞEBİLME İMKANI BULDU

Dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce üniversitenin buluştuğu İstanbul Eğitim Fuarında üniversitelerin ve eğitim acentalarının temsilcileri, karşılıklı anlaşmalar, öğrenci değişim programları, çeşitli eğitim imkanları gibi konularda anlaşmalar ve tanıtımlar yaptı. Üniversiteler için son derece büyük öneme sahip fuara katılan HKÜ, yoğun ilgi odağı oldu. Anadolu’dan az sayıda üniversitenin katıldığı fuarda HKÜ, dünyanın çeşitli üniversiteleriyle ve katılımcılarıyla birebir görüşebilme ve anlaşabilme fırsatını değerlendirdi.

İstanbul’da gerçekleştirilen eğitim fuarına katılan HKÜ Temsilcileri, katılımcılar ve çeşitli üniversitelerle birebir görüşerek HKÜ hakkında merak edilen soruları cevaplayıp diğer üniversitelerden bilgi aldı.

Dünyanın çeşitli üniversiteleri ve eğitim acentaların bir araya geldiği “Eurasia Workshop” fuarında katılımcılar ve temsilciler; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, indirimler, derece bursları, uluslararası değişim programları, çift anadal, yandal, yatay/dikey geçiş vb. konularında detaylı bilgilere ulaşabilme imkanına sahip oldu. Fuara katılım yapan katılımcılar, fuardan son derece memnun kaldıklarını ifade ederken fuarın herkes tarafından da çok verimli olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.