Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümraniyespor maçı Hatay’da

Gaziantep FK’nın cumartesi günü Ümraniyespor ile Kalyon Stadı’nda oynaması gereken maçın pazar günü saat 20.00’da Hatay’da olacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2022 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:26
Kaynak: İHA
Ümraniyespor maçı Hatay’da

Gaziantep Futbol Kulübü konuyla ilgili açıklama yaptı, “Gaziantep Kalyon Stadyumumuzda, Mayıs ayında başlayan saha zemini yenileme işlemleri büyük bir özveriyle devam etmektedir. Stadyumumuzda yapılan son incelemelerle birlikte, yenilenen saha zemininin henüz tam anlamıyla hazır olmadığı raporu verilmiş olup, bu şartlar altında futbol oynamanın sporcu sağlığı adına sorunlar teşkil edebileceği raporlanmıştır.

Bununla birlikte bir kez daha, Milli Takımımızı da Gaziantep’te ağırlayacak olmamızın getirdiği sorumluluk bilinciyle birlikte Süper Lig’in 6. Haftasında Ümraniyespor ile oynayacağımız karşılaşma Pazar günü saat 20:00’de Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanması kararlaştırılmıştır.

Taraftarlarımızdan yaşanılan bu süreçten dolayı özür diliyor, kombine kart ve loca alan satın alan taraftarlarımızın biletleri Hatay’da da geçerli olacaktır. Saygılarımızla Gaziantep Futbol Kulübü Yönetim Kurulu”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.