Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Umut Yılmaz adaylığını açıkladı

Avukat Umut Yılmaz, Şehitkamil İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. CHP Şehitkamil İlçe Başkanlığı'nda açıklamalarda bulunan Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin borcumu olduğunu biliyorum ve borcumu ödemek istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2017 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:28
Kaynak: İHA
Umut Yılmaz adaylığını açıkladı

BAYRAĞIMIZI DİKMEK BOYNUMUN BORCU

Şehitkamil Belediyesi'ne CHP bayrağını dikmenin boynumun borcu olduğunu söyleyen Umut Yılmaz, "Partinin geçmişinden gelen, partiyi tanıyan, partililiği ve particiliği bilen biriyim. Her seçim döneminde avukat olmam sebebiyle partinin tarafından verilen görevi en iyi şekilde yaptım ve çoğu zaman adliyelerde sabahladım. Uzun zamandan bu yana ailemiz ile birlikte siyaset yapmaktayım. CHP Şehitkamil ilçesinde bir dönem ilçe yöneticiliği yaptım ve siyasetten hiçbir zaman kopmadım. Taraf olduğumu seçimlerde kazandığı seçimler oldu, kaybetmiş olduğumuz seçimler oldu ama hiçbir zaman partimize küsmedik ve kimseye saygısızlık yapmadım. Cumhuriyet Halk Partisi'nin borcumu olduğunu biliyorum ve borcumu ödemek istiyorum. Rövanşist duygularla aday olmadım ancak 1999 yılındaki seçimleri hiçbir zaman unutmadım. 99 yılının rövanşını almaya, Şehitkamil Belediyesi'nin burçlarını 6 Oklu CHP bayrağını dikmek benim boynumun borcudur." İfadelerini kullandı.

CUMHURİYET ATAMIZDAN MİRAS KALDI

Yılmaz konuşmasının devamında ise, "Nitekim bu süreç kongreler ile birlikte başlamıştır. Sizleri bu büyük başlangıçtan bizlere destekçi olmaya, bize abilik, ablalık, kardeşlik yapmaya hep birlikte 2019'da ya istiklal ya ölüm deyip AKP saltanatının son vermek için birlikte el ele omuz omuza yürek yüreğe yanınızda olmaya yoldaşlık etmeye davet ediyorum. Kongreler başladı mutlaka CHP kadroları kendisini yenileyecektir. Ancak şunu açıkça söylemek isterim ki bu yenileme metal yorgunluğu değişimi değil bayrak değişimidir bunu da herkesin bilmesini istiyorum. Cumhuriyet bize atamızdan miras kaldı. CHP bize babamızdan miras kaldı. Ne üzücüdür ki Cumhuriyet döneminde ortaçağ karanlığını yaşamaktayız. Meydanlarımız gaz odalarına, ülkemiz kapalı bir cezaevine dönüşmüş durumdadır. Önce damatları FETÖ'den tutukladınız, sonra FETÖ'den mağdur oldunuz. .teröriste ne istedilerse verdiniz sonra verdiğiniz de pişman oldunuz. Her istediğini vermediniz yetmedi Yunan'a adalarımızı verdiniz. O da yetmedi öngörüsüzlüğün yüzünden 248 şehit verdiğiniz. Sadece özür dilediğiniz. Yolsuzlukla mücadele ediyoruz dediniz, Ankara'yı parsel parsel FETÖ'ye peşkeş çektiniz. 4 tane bakanı mahkeme göndereceğinize mecliste akladınız. Türkiye'nin sağlayamadığı adaleti Amerika'ya yaptırdınız" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.