Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü oyuncudan GFK Store'ye ziyaret

Türk dizi ve sinemasının önde gelen oyuncularından Sinan Tuzcu, Gazişehir kulübünün mağazası GFK Store'u ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:33
Kaynak: İHA
Ünlü oyuncudan GFK Store'ye ziyaret

Gaziantep doğumlu ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, Yönetim Kurulu GFK Store Sorumlusu yöneticisi Ayşen Ahi ile birlikte kulübün lisanslı ürünlerinin satışa sunulduğu GFK Store Mağazasını gezerek alışveriş yaptı.

"BİR GAZİANTEPLİ OLARAK GURUR DUYDUM"

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün kurulduğu ilk günden bu yana büyük bir heyecan uyandırdığını dile getiren ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, "Futbola karşı oldukça bir ilgim bulunuyor. İşimden dolayı genellikle Gaziantep'te bulunamasam bile Gaziantep futbolunu sürekli takip etmeye çalışıyorum. Bu sezon başında Adil Sani Konukoğlu önderliğinde Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün yapılanmaya gittiğini öğrenmiştim. Gerçekten böylesine önemli isimlerin bir araya gelerek, ellerini taşın altına koyması tüm Gaziantepliler için bir şanstır. Takımımızda lige istediği gibi başlamamış olsa da, özellikle Erkan Hocamızın göreve gelmesiyle bir anda gerçek gücünü göstermeye başladı. Aldığı sonuçlar ve gösterdiği performans bir Gaziantepli olarak beni de gururlandırıyor. Umut ediyorum ki, Gaziantep şehri sezon sonunda hak ettiği yer alan Süper Lig'e yeniden yükselecektir. Gazişehir Gaziantep'in bunu başarmaması için hiç bir sebep bulunmuyor" dedi.

"BÖYLE BİR MAĞAZA DAHA ÖNCE GÖRMEDİM"

Kulüplerin başarılarını kalıcı hale getirebilmesi için kurumsallaşmaya önem vermeleri gerektiğini düşündüğünü dile getiren başarılı oyuncu Sinan Tuzcu, "Futbol sadece sahada alınan skorlara endeksli bir oyun olmamalı. Taraftarlar takımlarını maddi ve manevi olarak desteklemek zorundalar. Gazişehir Gaziantep bu olanakları ise gördüğüm kadarıyla taraftarına fazlasıyla sunmaya çalışıyor. Türkiye'de ve Avrupa'da bir çok kulübün resmi satış mağazalarını gezmiş birisi olarak böylesini daha önce görmediğimi itiraf etmeliyim. Gerçekten hem ürün kalitesi hem de iç dizayn olarak eşsiz bir mağaza taraftarlara hizmet veriyor. Ürünlerin kalitesi ve görselliği gerçekten etkileyici olmuş. Buradan aldığım ürünleri de, gururla şehir dışındaki arkadaşlarıma hediye ederek takımımızın ne denli profesyonel yönetildiğini göstermek istiyorum. Ben bu tabloyu gördükten sonra, Gazişehir'in çok kısa süre içerisinde adını tüm Türkiye'ye daha da çok duyuracağına inanıyorum. Umut ediyorum ki sezon sonunda, şampiyonluğa ulaşırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.