Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Yönetmen Zaim’den Rektör Gür’e ziyaret

Yeni sinema filmi Flash Bellek için saha araştırması yapmak üzere Gaziantep’te bulunan Ünlü Yönetmen Derviş Zaim, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ü makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 13:10
Kaynak: İHA
Ünlü Yönetmen Zaim’den Rektör Gür’e ziyaret

Aralarında Tabutta Röveşata, Filler ve Çimen ile Balık da bulunan birçok ödüllü filme yönetmenlik yapan Yazar – Yönetmen Derviş Zaim’i Gaziantep Üniversitesi ile ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Ali Gür, 52 bin öğrencisi bulunan Gaziantep Üniversitesi’nin, güçlü bir eğitimin yanı sıra, sosyal ve kültürel anlamda da öğrencilerine önemli imkanlar sunduğunu kaydetti. Rektör Gür, “Mavera Kongre Sanat Merkezimiz, gerek sahne donanımı, gerekse diğer fiziki özellikleriyle Türkiye’de az sayıda merkezin sahip olduğu imkanlara sahip. Salonumuz ulusal ve uluslar arası birçok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapıyor” dedi.

Yönetmen Zaim de gerek eğitim, gerekse sanatsal etkinliklerin yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Gür’ü kutladı. GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Eminoğlu’un da bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Ali Gür, Yönetmen Derviş Zaim’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.