Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünsal Ören’de coşkulu mezuniyet

Ünsal Ören Eğitim Kurumları ailesi Temel Lise, Sağlık Kolejleri ve Butik Ortaokulu öğrencilerini mezun etmenin heyecanını ve gururunu yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:20
Kaynak: İHA
Ünsal Ören’de coşkulu mezuniyet

Her kurumun ayrı ayrı düzenlediği ve Zeugma Mozaik Müzesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen coşkulu kep atma törenlerine Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Ünsal Ören Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ören, kurum müdürleri, idarecileri, öğretmenleri ile öğrencilerin aileleri katıldı. Törenler öncesi fuaye alanında ortaokul öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel resimler sergilendi. Törene katılan davetliler ile aileler sergiyi gezerek resimleri tek tek inceledi.

Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan görkemli kep atma törenlerinde, fotoğraflardan oluşan slaytlar, öğrencilerin hazırladığı keman ve şiir dinletileri ile dans gösterileri geceye katılanlardan tam not aldı.

Özel Ünsal Ören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Nizip Özel Ünsal Ören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri temsili olarak öğretmenlerinden ışık alarak meslek yemini ederken duygulu anlar yaşandı.

Renkli görüntülere sahne olan mezuniyet gecesinde okul birincileri başarı kütüğüne isimlerini kazırken eğitimdeki devamlılığı sembolize eden ve manevi değerlerimizin başında gelen bayrak devir teslim töreni de gerçekleştirildi. Bayrak devir teslim töreninin ardından mezuniyet sevinciyle gözleri parlayan ve o parıltıyla yürekleri aydınlatan gecenin yıldızları öğrenciler, sahneye davet edilerek geçici mezuniyet belgeleri ve onlara özel hazırlanmış plaketlerini aldılar.

Diplomalarını alan öğrenciler hep birlikte 10’dan geriye sayarak aynı anda keplerini attı ve mezuniyetlerini kutladı. Her biri ailelerinin ve okullarının göz bebeği olan öğrencilerin kep atma töreninde kıvanç ve gurur bir arada yaşandı.

Dört yıllık bir emeğin meyvesi olan mezuniyet törenlerinde birer konuşma yapan Ünsal Ören Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ören, her alanda akademik başarıya ulaşacak öğrenciler yetiştirmek için çıktıkları yolda en büyük destekçilerinin veliler olduğunu söyledi. Ören, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı dileyerek yıl boyunca emek veren öğretmenlere, tüm kurum çalışanlarına ve her zaman çocuklarının yanında olan velilere teşekkür etti.

Diğer yandan Kep Atma Töreni’nin yanı sıra öğrenciler kendileri için hazırlanan balolara da katıldı. Çalınan müzikler eşliğinde dans edip eğlenen öğrenciler mezuniyet pastalarını büyük bir coşku ile keserek hayatlarının yeni bir dönemine adım attı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.