Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÜNSAL ÖREN’DEN BURSLULUK SINAVI

İlk, orta ve lise seviyesindeki öğrenciler için her yıl düzenlenen Gaziantep Geneli Ünsal Ören Özel Okulları “Ödüllü Bursluluk Sınavı” rekor katılım ile yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 01:50
Kaynak: İHA
ÜNSAL ÖREN’DEN BURSLULUK SINAVI

“Kaliteli” eğitim anlayışını ilke olarak benimseyen Özel Ünsal Ören Okulları’nın 4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik 13 ve 14 Ocak’ta düzenlediği bursluluk sınavı tüm şubelerinde eş zamanlı olarak gerçekleşti. Gaziantep genelinde 7 bin 975 öğrencinin başvurduğunu sınavda öğrenciler ter dökerken velileri de onları yalnız bırakmadı. Sınav sonuna kadar salonlarımızda bekleyen veliler öğrencilerine destek oldu.

Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre başarı derecesi baz alınacak olan öğrenciler hem yüzde 100’e varan eğitim bursundan yararlanabilecek hem de erken kayıt indirimi fırsatı yakalayacak. Ayrıca “Ödüllü Başarı Sınavı” sonuçlarına göre öğrencilere 20 adet bisiklet, 200 adet kolej çantası ve akıllı defter hediye edilecek.

“İyi bir eğitim herkesin hakkı” sloganı ile yola çıkan ve her yıl yaptığı eğitim yatırımları ile adından sıkça söz ettiren Özel Ünsal Ören Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Ören, “Eğitim kalitesini arttırmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz sınava yoğun katılım gösteren öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.