Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünverdi öğrencilerle buluştu

Özel Çağdaş Bilgi Okullarında yapılan 20018 yılı Sivil Toplum Dernekleri Lideri oylamasında ilk sırada yer alan GSO Başkanı Adnan Ünverdi, Özel Çağdaş Bilgi Okulları’nda öğrencilerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2019 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:48
Kaynak: İHA
Ünverdi öğrencilerle buluştu

GSO Başkanı Adnan Ünverdi alkışlarla salona girdikten sonra hazırlanan Gaziantep Sanayimiz Nerede ve Neler Yapmakta adlı slaytı izlendi.

Slaytın ardından konuşmasına başlayan Başkan Ünverdi, uluslararası alanda Gaziantep’in yükselişinin devam edeceğini söyledi. Yeni çağımızın sanayisinin en önemli unsurunun yapay zeka olduğunu belirtti. Gelecekte yapay zekanın yapabileceği işleri anlatırken hayatımızın her alanda yer alacağını söyledi.

Ünverdi, Şehrimizin sanayisinin dünyada en hızlı gelişen dokuzuncu şehir olduğunu ve tanıtımlarla daha ileri taşınabileceğini belirti.

Ünverdi, konuşmasının ardından öğrencilerin gelişen Gaziantep’in sanayisi hakkında sorularını yanıtladı.

Öğrencilerden gelen doların sanayimiz üstündeki etkisi nedir? sorusuna Ünverdi, bunun hepimizin sorunu olduğunu, doların sabit bir kurda kalmasının üretici için daha iyi olacağını ve güçlü ekonomimiz sayesinde bunu atlattığımızı belirtti.

Ünverdi’ye Özel Çağdaş Bilgi Okullarında 2018 Yılı Sivil Toplum Dernekleri içerisinde yapılan oylamada ilk sırada yer aldığı için Özel Çağdaş Bilgi Okulları Genel Müdürü Ömer Refik Bilici tarafından plaket takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.