Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ürkmez adaylığını açıkladı

Cengiz Gökçek Kadın ve Çocuk Hastanesi’nde başhekim yardımcı Dr. Kemal Ürkmez, 27. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:01
Kaynak: İHA
Ürkmez adaylığını açıkladı

Dr. Kemal Ürkmez kalabalık bir topluluk ile Ak Parti Gaziantep il başkanlığına gelerek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın mevcut sistemden, bir an önce yeni yönetim sistemine geçilmesi gerekliliği karşısında 24 Haziran erken seçimi kararı aldığını ifade eden Ürkmez, "Partimiz dava partisidir. Bizim davamız millet, bizim davamız Türkiye'dir. Milletimizden başka bir güç tanımadık bugüne kadar. AK Parti demek Türkiye demek, ben değil biz demektir. Milletimiz için, Türkiye için, davam AK Parti için milletvekilliği aday adaylığımı açıklamaktan gurur duyuyorum. Bizlere bu yolda desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

KEMAL ÜRKMEZ KİMDİR?

1988 Gaziantep doğumlu. İlk orta ve lise öğretimini Gaziantep’te tamamladı. 2013 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Cengiz Gökçek Kadın ve Çocuk Hastanesi’nde başhekim yardımcı olarak görev yapmakta. Ürkmez, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında büyük projelere imza atmış olup halen Gaziantep Erdemli Yöneticiler Akademisi Derneği il başkanı görevini yürütmektedir. Ayrıca Geleneksel Spor Dalları Federasyonu onur kurulu üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.