Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uygar Koleji miniklerinden gösteri

Uygar Koleji anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca büyük bir özenle hazırladığı yıl sonu gösterileri velilerle paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:00
Kaynak: İHA
Uygar Koleji miniklerinden gösteri

Veliler tarafından beğeniyle izlenen ve Uygar Koleji Konferans salonunda gerçekleşen yıl sonu gösterilerine Okul Kurucusu Yılmaz Ovayolu, Kampüs Müdürü Mehmet Korkmaz, Eğitim Direktörü Bahriye Doğan, Genel Müdür Timur Alas, İlkokul Müdürü Emre Kayhan ve birçok veli katıldı.

Gösteriler ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Kampüs Müdürü Mehmet Korkmaz, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak 0-6 yaşın eğitimin en önemli dönemi olduğunu belirterek öğrencileri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık ışığında yetiştirdiklerini dile getirdi.2017-2018 eğitim-öğretim yılı boyunca öğrendiklerini aileleriyle paylaşan öğrenciler, İngilizce-Türkçe koro, slayt, drama, dans, orf, jimnastik, halk oyunları gösterisi yaptılar. Öğrenciler, Uygarın Dünya Rehberi kapsamında öğrendikleri ülkelerin dans gösterilerini yaparak geceye damgalarını vurdular. Ayrıca Anneler Günü dolayısıyla hazırlanan slayt gösterisi annelere duygusal anlar yaşattı. Miniklerin sevgi dolu yürekleri ile hazırladıkları gösteriler pasta kesimiyle son buldu. Gösterilerin ardından 6 yaş grubunun mezuniyet töreni başladı. Tören sonunda diplomalarını alan minikler hep birlikte mezuniyet andını söyleyerek 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya fırlattılar. Mutlulukları gözlerinden okunan minikler, gösteri ve kep töreni boyunca gönüllerince eğlendiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.