Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uygar’dan farklı etkinlik

Uygar Kolejinde anaokulu öğrencilerinin, heyecanla beklediği “100. Günde Büyüklerimiz” etkinliği okulda yapılan çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:46
Kaynak: İHA
Uygar’dan farklı etkinlik

Büyükbaba ve büyükannelerinde katıldığı etkinlikte Uygar Koleji anaokulu öğrencileri, okulda geçirdikleri günleri sayarak ve işaretleyerek 100 günde 100 yaratıcı şekil oluşturdular. 100 rakamı boyama çalışmaları yapıp aynı zamanda 100 materyal kullanarak aileleriyle beraber proje hazırlayıp okulda sergilediler. Büyükanneler ve büyükbabalar için nostalji köşesi hazırlanıp büyükanneler ve büyükbabalarla eskiler yad edildi.

“100. Günde Büyüklerimiz” etkinliğine özel çocuklar yaşlandırıldı. Öğretmenler ve öğrenciler nostaljik kıyafetler giydiler. Anaokulu öğrencilerinden oluşan koro büyüklere özel şarkılar söylediler ve dans edip eğlendiler. Ardından “100. Günde Büyüklerimiz” etkinliği için pasta, okul kurucusu, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler tarafından kesildi. Daha sonra büyükanneler ve büyükbabalarla beraber yemekhaneye geçilerek anaokulu öğrencilerinin büyükler için yaptıkları kurabiyelerle pasta ikramı yapıldı. Aileleri ve büyükleriyle güzel bir gün geçiren öğrencilerin hazırladıkları çalışmalar ve etkinlikler izleyenleri büyüledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.