Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uyuşturucuya tutuklama

Şehitkâmil ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden uyuşturucu satıcılarının adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 03:08
Kaynak: İHA
Uyuşturucuya tutuklama

Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince Şehitkamil bölgesinde uyuşturucu satışı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, uzun zamandan beri takibi yapılan M.Ö.G. ve A.S.B. isimli şüpheli şahısların ikamet ve işyerlerinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde bilgiler alınması üzerine; M.Ö.G. isimli şüpheli şahsın Çakmak mahallesindeki bulunan ikametine yapılan operasyonda; şüpheli şahıs uyuşturucu maddeyi tuvalete dökerek sifonu çekip yok etmeye çalışmış ise de uyuşturucu maddenin bir kısmı tuvaletten çıkartılarak elde edilmiş, ikamette yapılan diğer aramalarda ise 10 adet captagon hap, 761,8 gram esrar ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 480 TL para ele geçirilmiştir.

A.S.B. isimli şüpheli şahsın Yaprak mahallesindeki bakkal dükkânı olarak işlettiği işyerine yapılan operasyonda; 1 adet şeffaf poşet içerisinde 69,2 gram esrar, 1 adet av tüfeği ile uyuşturucu satışından elde edilen 2 bin 990 TL para, Çakmak mahallesinde bulunan ikametinde yapılan aramalarda ise poşet içerisinde 950 gram esrar ile 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

Haklarında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanmalarına müteakip cezaevine teslim edilmiştir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.