Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzer, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü kutladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:39
Kaynak: İHA
Uzer, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümünü kutladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Vatan topraklarını korumak ve gelecek nesillere miras bırakmak için canını feda eden şehitlerimizi anmanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Uzer, Çanakkale Zaferi için yayınladığı mesajında, “Vatan toprakları için canını feda eden tüm şehitlerimiz gibi Çanakkale şehitlerimiz de en yüksek mertebeye ulaştılar. Şehitlik mertebesi, cennet ehlinin dahi gıpta ile karşılayacağı en yüce mevkidir. Tarihin hiçbir döneminde esaret altına girmemiş yüce Türk milleti de kutsal vatan toprakları uğruna canlarını feda eden ve bir milletin kaderini değiştiren şehitlerimize karşı vazife ve sorumluluklarını yerine getirmeye muhakkak devam edecektir. Bugün hepimize düşen görev, şehitlerimizin kanıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir” ifadelerine yerdi.

Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin kahramanlık destanı olduğunu belirten Uzer, şunları kaydetti: “Bu duygularla; günümüzde de olduğu gibi ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların farkında olarak bu hain planları bertaraf etme niyet ve gayreti ile 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümünü kutluyor, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.