Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UZM. DR. ÖMER AYDIN YILDIRIM HATEM’DE

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Özel Hatem Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ömer Aydın Yıldırım’ı bünyesine kattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:37
Kaynak: İHA
UZM. DR. ÖMER AYDIN YILDIRIM HATEM’DE

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Uzm. Dr. Yıldırım’ın ‘Şeker Hastalığı (Diabates Mellitus) , hipertansiyon , troid hastalıkları , kan hastalıkları , kolesterol , sindirim sistemi hastalıkları , romatizmal hastalıklar , metabolik sendrom (Kolesterol yükseklikleri , gut hastalığı , karaciğer yağlanması ve diğer metabolizma hastalıkları) , hormon ve hormonla ilişkili hastalıklar , böbrek ve böbrek yetmezliği ile ilişkili hastalıklar , kronik yorgunluk sendromu ve ilişkili durumların tanı ve tedavisi tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları arasında yer alıyor.

Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Dr. Ömer Aydın Yıldırım, iyi derecede İngilizce biliyor. Uluslararası ve ulusal alanda birçok kongreye, kursa ve eğitime katılmıştır.

Uzm. Dr. Ömer Aydın Yıldırım kimdir?

1981 yılında Gaziantep’te doğan Dr. Yıldırım, ilk ve orta öğrenimini Gaziantep'te tamamladı. 2004 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 – 2009 yılları arasında İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisas eğitimini tamamladı.

Uzmanlık eğitimi sonrasında Pazarcık Devlet Hastanesi’nde ve Gaziantep’te özel bir hastanede görev yapmış olan Uzm. Dr. Ömer Aydın Yıldırım , mesleki çalışmalarına 2020 yılından itibaren Özel Hatem Hastanesi'nde devam etmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.