Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vakıf Demir’den örnek davranış

Vakıfspor, Girnespor ve İstiklalspor ASKF tarafından amatör takımlara verilen malzemeleri takımlarının tescil edilmemesi gerekçesiyle spor malzemelerini yetkililere teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2020 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:33
Kaynak: İHA
Vakıf Demir’den örnek davranış

Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesi’nin ASKF tarafından amatör takımlara yaptığı malzeme yardımının ardından lige tescili yapılmayan Vakıfspor, Girnespor ve İstiklalspor Kulüpleri adına Vakıf Demir, malzemeleri ASKF Başkan Vekili İhsan Kaya ve ASKF Müdüresi Nermin Dikoğlu’na teslim etti.

ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir’in yurt dışında olduğu gerekçesiyle ASKF Başkan Vekili İhsan Kaya, teslim aldığı malzemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Tüm kulüplerimize Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesi tarafından ASKF aracılığıyla verdiğimiz spor malzemelerinin ardından, liglere tescili yapılmayan kulüplerimizi tespit ettik. Vakıfspor, Girnespor ve İstiklalspor Kulüpleri Forma, Eşofman, Krampon, şort, ayakkabı, tekmelik, top ve anorak’tan oluşan malzemeleri Federasyonumuza tutanak karşılığında teslim etmiştir. Bunların yanı sıra tespit ettiğimiz diğer kulüplerimizden de malzemelerin iadesini istedik. Duyarlılıklarından dolayı Federasyonumuza malzemeleri iade eden takımlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.