Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VALİ GÜL, HAFTASONU MESAİSİNDE VELİLERİ DİNLEDİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, hafta sonu mesaisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile okul aile birliği toplantılarına katılarak velileri dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 16:30
Kaynak: İHA
VALİ GÜL, HAFTASONU MESAİSİNDE VELİLERİ DİNLEDİ

Şehitkâmil ilçesindeki Mevlana İlkokulu, Karacaoğlan Ortaokulu ve Ahmet Yesevi İlkokulu velileri ile bir araya gelen Vali Gül, okullardaki kamera sistemleri, güvenlik, tekli eğitim, kantin denetimleri, spor kulüpleri, okul meclislerinin kurulması vb. konularda velilerle görüş alışverişinde bulundu.

Buralarda gerçekleştirdiği toplantılarda velilere hitap eden Vali Gül, “Bizim ve sizlerin çocuklarımızdan daha önemli hiçbir işimiz yok. Önceliğimiz eğitim, önceliğimiz çocuklarımız. Şunu belirtmek isterim ki İyi okul diye bir şey yok, iyi öğretmen, iyi öğrenci ve hepsinden önemlisi iyi veli var. Çocuklarıyla ilgili, çocuğunun durumundan haberi olan, çocuklarıyla öğretmeni arasındaki iletişim sağlayan velilerimiz ile çocuklarımızın başarısını arttırma gayreti içerisinde olacağız. Notlarımızı aldık. İstek ve taleplerinizi imkânlar dâhilinde yerine getireceğiz. Bunu el ele vererek birlikte başaracağız” dedi.

Çocukların akademik başarının yanı sıra spor, sanat ve sosyal faaliyetlerle de başarıyı yakalamalarının önemli olduğuna değinen Vali Gül, çocukların okula isteyerek, yüzlerinin gülerek gitmeleri konusunda gerekli gayreti göstereceklerini dile getirerek velilerden kendi çocukları için destek istedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.