Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül: Vatandaşların işlerini kolaylaştırın

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 23:51
Kaynak: İHA
Vali Gül: Vatandaşların işlerini kolaylaştırın

Vali Davut Gül ziyaret ve denetimlerini sürdürüyor. Mesaisine makamında vatandaşları kabul ile başlayan Vali Davut Gül, sonrasında Şehitkâmil İlçe Nüfus Müdürlüğü, Şahinbey ve Şehitkâmil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarını ziyaret ederek denetimlerde bulundu. 

Şehitkâmil İlçe Nüfus Müdürü Necati Boztaş’tan pasaport, sürücü belgesi iş ve işlemleri ile diğer nüfus hizmetleri hakkında bilgi alan Vali Gül, sunulan hizmetlerin, yürütülen iş ve işlemler ile kaynak kullanımının vatandaşlarımızın memnuniyetine yönelik olmasını isteyerek, “Sunulan kamu hizmetlerinde vatandaşların işlerini kolaylaştırın” talimatını bulundu. 

“ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN HAKKI ÖDENMEZ” 

Ziyaretlerine Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Gaziantep Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ile devam eden Vali Gül, şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geldi. Şehit aileleri ve gazilerimizle bir süre sohbet ederek onlarla yakından ilgilenen Vali Gül, “Şehit ve gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların emaneti olan sizler, bizim için çok kıymetlisiniz. Başımızın üstünde yeriniz var. Kapımız sizlere her zaman sonuna kadar açık” dedi. Ziyaretten duydukları memnuniyet dile getiren şehit aileleri ve gaziler ise Vali Gül’e iyi dileklerde bulundular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.