Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül’den Ankas’a ziyaret

Gaziantep Valisi Davut Gül’ün, iadeyi ziyaretler kapsamında ki durağı Gaziantep’in Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ankas İstiklalspor oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:01
Kaynak: İHA
Vali Gül’den Ankas’a ziyaret

Kulüp binasında Ankas mühendislik yönetim kurulu başkanı Mehmet Küçükarslan, Kulüp Başkan Alaettin Atalar, yönetim ve futbolcularla bir araya gelen Gül, takım hakkında genel bilgiler alırken başarı dileklerinde bulundu.

Gaziantep valisi Davut Gül, futbolculara tatlı ikramında bulunurken Ankas İstiklalspor yönetimi ise ikili kahve takımı hediye etti.

ATALAR “GAZİANTEP’İ TEMSİL EDİYORUZ”

Kulüplerini ziyaretlerinden dolayı Gaziantep valisi Davut Gül’e teşekkür eden başkan Alaettin Atalar, şunları söyledi:

“Sayın valim, 4 yıl önce kulübümüze sponsorluk desteği verdik ve arkasından 1’inci amatör küme ve Süper kümede şampiyonluklar elde ettikten sonra Bölgesel Amatör Lige yükselme başarısını yakaladık. Bütün alt yapı kategorileri dahil olmak üzere her yaş grubunda ki takımlarımızla 150’ye yakın sporcumuzla Gaziantep futboluna hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu sezon ilk defa mücadele ettiğimiz BAL liginde şehrimizi başarılı bir şekilde temsil etmeye özen gösteriyoruz. Şu an itibarıyla ligde 6’ıncı sırada bulunuyoruz. Umut ediyoruz ki gelecek sezonlarda daha da büyük hedeflerle yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca sporcularımız kök hücre bağışı yaparak sadece sportif alanda değil aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerimizle topluma faydalı olabilme mücadelesi veriyoruz” dedi.

GÜL “BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM”

Spora ve Gaziantep futboluna verdikleri anlamlı desteklerden dolayı Ankas Mühendislik şirketine teşekkür eden Vali Davut Gül, “Tabi ki genç kardeşlerimizi spor alanlarına çekmek önemli bir unsurdur. Şehrimizi Bölgesel Amatör Ligde başarılı bir şekilde temsil etiğinizi görüyoruz. Hem sportif hem de sosyal sorumluluk alanlarında ki gayretleriniz takdire değerdir. Fırsatını bulduğum zaman maçınıza gelmek isterim. Ben bundan sonra ki maçlarınızda da başarılarınızın devamını dilerim” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.