Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VALİ GÜL'DEN ŞAHİNBEY'E TAM NOT

Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediyesi Sosyal Marketi'ni ve Aşevi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 17:07
Kaynak: İHA
VALİ GÜL'DEN ŞAHİNBEY'E TAM NOT

Gaziantep Valisi Davut Gül, dar gelirli vatandaşların gönüllerince alışveriş yaptığı Sosyal Marketi ve her gün binlerce kişinin sofrasına sıcak yemek götürmesini sağlayan aşevini, ziyaret ederek Başkan Yardımcıları Hüseyin Kılıç ve Sait Şahin'den bilgiler aldı.

Vali Davut Gül ziyaretine öncelikli olarak Sosyal Market'ten başlayarak vatandaşlara sunulan ürünleri inceledi. Dar gelirli vatandaşların gıdadan giyime her türlü ihtiyaçlarını çok rahat bir şekilde karşılandığı sosyal market ile ilgili bilgiler alan Vali Davut Gül, daha sonra her gün binlerce kişinin sofrasına sıcak yemek ulaştıran aşevini ziyaret etti. Hijyenik ortamda hazırlanan yemekler, dar gelirli vatandaşların sofralarını bereketlendiriyor. Sosyal Market'ten alış veriş yapan vatandaşlar ise giyimden gıdaya tüm ihtiyaçlarını normal bir marketten alış veriş yaparmış gibi karşılaya biliyorlar.

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal market ve aşevi ziyareti sonrasında yapılan çalışmaları tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.