Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yerlikaya muhtarlarla buluştu

2018 yılının ilk muhtarlar toplantısı Şehitkamil ilçesinde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:10
Kaynak: İHA
Vali Yerlikaya muhtarlarla buluştu

İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıya Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Uysal, İl Emniyet Müdür Vekili Kenan Dirican, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarların şikâyet, öneri ve taleplerini dile getirdikleri toplantıda Vali Yerlikaya kurumlarımız tarafından gerçekleştirilen hizmetlerde kaydedilen gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek Vatandaşları adına muhtarlar tarafından sunulan katkılara teşekkür etti.

Vali Yerlikaya “Mevki ve makamlar hizmet etme yerleridir. Bu şuur ve anlayışla halkımıza hizmet vermeye gayret ediyoruz.

Muhtarlarımızla her ay bir ilçemizde buluşarak hasbihal ediyor, mahalle sakinlerimizin hizmete ilişkin talep, şikâyet ve önerilerini sizlerden dinleyerek birlikte çözümler üretiyoruz.

Yeni yılımızın ilk toplantısını Şehitkamil İlçemizde yapıyoruz. Hamdolsun geldiğimiz nokta memnuniyet vericidir. Daha da iyi bir noktaya geleceğinden hiçbir şüphemiz yoktur.

Başta eğitim, sağlık, ulaşım, imar, alt ve üst yapı çalışmalarında hizmet etme yükümlülüklerimizin bilincinde olarak Belediyelerimiz ve siz muhtarlarımız ile uyum içinde önemli çalışmalar yapılıyor.

Bu neticelerin elde edilmesinde yaptığımız toplantıların çok büyük katkıları var. Bu toplantılara devam edeceğiz. En iyi hizmeti hak eden vatandaşımıza bu hizmeti en güzel şekilde sunabilme gayretinden vazgeçmeyeceğiz.

Hizmet makamında olan bütün kamu görevlilerine verdiğiniz destek, özellikle asayiş, uyuşturucu, suç ve suçlularla mücadelemizde bizlere yardımcı olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin muhtarlara hitaben yaptığı değerlendirmede, Şehitkamil ilçesinde eksikliği hissedilen hizmetlerin tamamlanması için Büyükşehir Belediyesi olarak hepsinin ihtiyaç ve taleplerini değerlendirmeye çalıştıklarını belirterek, toplantıda dile getirilen hususların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.