Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yerlikaya Nizip muhtarlarıyla buluştu

Her ay bir ilçede düzenlenen “Muhtarlar Buluşması” Şubat ayında Nizip’te gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2018 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:10
Kaynak: İHA
Vali Yerlikaya Nizip muhtarlarıyla buluştu

Vali Ali Yerlikaya başkanlığında Nizip Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Uysal, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ile Nizip ilçesi mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek değerlendirmelerde bulunan Vali Yerlikaya, “İhtiyaç ve talepleri yerinde öğrenmek, çözüm gerektiren konularda kurum idarecilerimiz ve mahalle muhtarlarımızı bir araya getirmek amacıyla düzenlediğimiz bu buluşmalarımızı bütün ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. Bugün güzel ilçemiz Nizip'teyiz. Toplantımıza katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Burada vatandaşlarımıza sunulan hizmetler konusundaki dilek ve taleplerinizi alacak, yapılanlar konusunda hep birlikte bilgileneceğiz. Eksikliği hissedilen hizmetler için de önümüzdeki günleri fırsat kabul edeceğiz. Toplantımızın verimli geçmesini temenni ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Toplantıda muhtarlara tek tek söz veren Vali Yerlikaya talep ve önerileri dinledi. Kurum müdürlerinden de bilgiler alan Vali Yerlikaya, sorunların mevzuat çerçevesinde çözüme kavuşturulması yönünde gerekli çalışmaların yapılacağını ve bu toplantıların belli aralıklarla tekrarlanacağını belirterek çalışmaların yakından takip edileceğini söyledi.

Vali Yerlikaya, ülkemiz ve ilimiz genelinde uyuşturucu madde bağımlılığının önlenmesi konusunda kararlı ve geniş çaplı bir mücadele çalışması verildiğini, bu yolla gençliğimizin zehirlenmesine neden olan herkesle mücadele edileceğini vurgulayarak, “Sizler mahallelerinizde devletimizin gözü kulağısınız. Mahalle halkının her türlü zararlı alışkanlıklara karşı korunmasında, asayiş ve huzurun muhafazasında sizlere büyük görevler düşüyor. Nizip ilçemizde memnuniyetle ifade ettiğimiz huzur ve güvenliğin tesisinde gösterdiğiniz destek ve işbirliği için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan toplantıda yaptıkları konuşmalarda sunulan yerel hizmetlere ilişkin bilgiler verdiler.

Başkan Şahin; Nizip ilçemizin her köşesine hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz. Burada sizlerden gelen taleplerin hepsini değerlendirecek, inşallah eksikliği hissedilen yatırım ve hizmetleri en kısa zamanda tamamlayacağız” dedi.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.