Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Yerlikaya’dan Mustafa Kara’ya ziyaret

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:12
Kaynak: İHA
Vali Yerlikaya’dan Mustafa Kara’ya ziyaret

Vali Ali Yerlikaya, Suriye’nin Afrin bölgesine gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı’nın 2. gününde PKK/KCK/PYD-YPG terör bölgesinden Kilis’e yapılan roketli saldırıda yaralanan Mustafa Kara adlı vatandaşı tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. 

Vali Yerlikaya, Rektör Prof. Dr. Ali Gür ve doktorların de eşlik ettiği ziyarette Mustafa Kara’ya “geçmiş olsun” diyerek, acil şifalar temennisinde bulundu.

Mustafa Kara’nın tedavi süreci hakkında doktorlarından bilgi alan Vali Yerlikaya, “İnanıyorum ki hastanemizde verilecek tedavi hizmetleriyle en kısa sürede tekrar sağlığınıza kavuşacaksınız. Devletimiz bütün imkânlarıyla yanınızdadır. Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Kahraman Mehmetçiklerimiz, terör örgütlerine karşı milletimizin gönlünden geçeleri en güzel şekilde hayata geçirecek ve bölgemize yönelik terör saldırılarını önleyeceklerdir. Sizler müsterih olun.” dedi.

Mustafa Kara’da Vali Yerlikaya’ya ziyaretleri için teşekkür ederek, “Devletimiz, milletimiz sağ olsun. Allah Mehmetçiklerimizi muzaffer eylesin.” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.