Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valilikten Gaziantepspor açıklaması

Gaziantep Valiliğinden Gaziantepspor açıklaması.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:03
Kaynak: İHA
Valilikten Gaziantepspor açıklaması

Gaziantepspor Kulübü Derneğinin 30.07.2017 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısı ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili olarak Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’ya yönelik sosyal medya yoluyla çeşitli paylaşımlarda bulunulmaktadır.

Şehrimizin Süper Lig’de mücadele etmiş bir kulübünün kongresinde yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan her iki aday Valiliğimizce kabul edilerek kendilerine başarı temennisinde bulunulmuştur.

06 Ağustos 2017 Pazar günü yapılan Dernek olağan genel kurul toplantısında alınan kararlar İl Dernekler Müdürlüğümüze henüz teslim edilmemiştir.

Ayrıca; Gaziantepspor Kulübü Derneği’nin 06 Ağustos 2017 tarihli kongresinde divan başkanlığı görevini yürüten Sayın Sermet Atay ve başkan adaylarından Sayın Mutlu Özpineci’nin Valiliğimizden randevu talepleri kabul edilmiş olup, bugün için kendilerine randevu verilmiştir.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi bakımından Valiliğimizce yapılan açıklamalar dışındaki iddia ve isnatlara itibar edilmemesi önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.